Speciale training en uitreiking nieuw embleem

  1. 18 oktober 2018: voor de club een hele speciale training!!!

Normaal kijken de ouders tijdens de jeugdtraining. Tijdens deze training deed iedereen, familie en vrienden, mee. Na een pittige warming-up van Milan van Nimmerdor (jeugdlid) was het tijd om te springen en te trappen, te rollen en over kasten heen te springen.

Hierna was het tijd voor het aanleren van Chon-Ji tul. Onze leden deden hun uiterste best om familie en vrienden deze 1e tul aan te leren. En 10 minuten later presenteerden zij wat ze geleerd hadden van hun zoon of dochter. Daarna hebben onze Taekwon-Doïns laten zien hoe de eerste tul gelopen moest worden.

Vervolgens kreeg iedereen speciale aandacht van Master Hennie Thijssen (7e dan) door met iedereen de basis van Taekwon-Do door te nemen; de standen, verschillende aanvallen en trappen. Het laatste onderdeel was zelfverdediging, ook gegeven door Master Hennie Thijssen.

Aan het einde van de les werd Master Hennie Thijssen in het zonnetje gezet voor zijn inzet door de jaren heen. In de afgelopen twee jaar is er keihard gewerkt om de overname van Thijssen Taekwon-Do Academie (afdeling Houten) te doen slagen. Vanaf 1 september 2018 zijn we verder gegaan onder de naam: Taekwon-Do Academie Utrecht, met een eigen website: https://tautrecht.nl en e-mail adres: info@tautrecht.nl

De 18e van oktober zijn ook onze nieuwe logo’s uitgedeeld voor op het Taekwon-Do pak. In samenwerking met Taekwon-Do Academie Gelderland maken we in Houten er wat moois van! Het team in Houten bestaat uit: Arie Prins (3e dan), Gregory Bekkers (2e dan), Eric Tierie (1e dan), Dominic Matthews (1e dan) en Iwan Vossen (3e dan), tevens het aanspreekpunt voor Houten.