Contributie

Contributie

Bij inschrijving als lid van de TAU verplicht men zich tot het betalen van de contributie. Je kunt kiezen voor het betalen van de contributie per half jaar of per jaar. Kies je voor het betalen van de contributie per half jaar, dan lopen de contributieperiodes van september t/m januari en van februari t/m juni. Kies je ervoor om de contributie voor een jaar te betalen, dan loopt de contributieperiode van september tot en met juni.

Je hebt recht op 15% korting op je contributie indien je met meerdere gezinsleden lid bent van TAU. Onder gezinsleden wordt verstaan: ouders, kinderen, broers, zussen en duurzaam samenwonenden, allen wonend onder één dak.

 

U-pas

Bij Taekwondo Academie Utrecht kun je ook lid worden als je in het bezit bent van de U-Pas! Je kunt met een flinke korting (en in sommige gevallen zelfs gratis) lid worden.
Neem voor vragen en voorwaarden contact op met ons via mail: info@tautrecht.nl.

 

Tarieven

Vanaf 1 september 2018 gelden de hieronder staande tarieven:

Doelgroep

Half jaar

Jaarlijks

Jeugd (7 t/m 12 jaar) € 20,00 (p/m*) € 17,- (p/m*)
Junioren (13 t/m 15 jaar) € 25,00 (p/m*) € 21,00 (p/m*)
Senioren (vanaf 16 jaar) € 28,00 (p/m*) € 24,00 (p/m*)

*= je ontvangt een factuur voor een halfjaar of jaar. Indien je jezelf inschrijft gedurende het seizoen is dit naar rato

Bij inschrijving voor Taekwon-Do verplicht men zich tevens tot aansluiting bij de Stichting ITF Royal Dutch.

 

Het ITF Royal Dutch Lidmaatschap

Alle Taekwon-Doïns van Taekwon-Do Academie Utrecht zijn verplicht zich aan te sluiten bij de nationale organisatie van het Taekwon-Do, de Stichting ITF Royal Dutch. Deze registratie is belangrijk voor de nationale erkenning van je graad. Men ontvangt een ITF Royal Dutch paspoort en een ITF Color Belt Status Card. Je paspoort dien je te overhandigen bij nationale ITF Royal Dutch (gerelateerde) activiteiten (seminars, wedstrijden, trainingen en opleidingen).

Het ITF Royal Dutch lidmaatschap kost € 25,– per jaar en wordt aan het begin van ieder seizoen in rekening gebracht, naast de contributie.

 

Het ITF dangraad lidmaatschap

Alle dangraadhouders (Taekwon-Doïns vanaf zwarte band) van Taekwon-Do Academie Utrecht zijn verplicht zich aan te sluiten bij de internationale organisatie van het Taekwon-Do, de ITF van grootmeester Choi Jung Hwa (9e dan, zoon van grondlegger Choi Hong Hi). Deze registratie is belangrijk voor internationale erkenning van je dangraad. Men ontvangt van de ITF een black belt status card. Deze kaart dien je te overhandigen bij internationale ITF activiteiten (seminars, wedstrijden en opleidingen).

Het ITF lidmaatschap kost € 30,– per jaar en wordt aan het begin van ieder seizoen in rekening gebracht, naast de contributie.