Gregory Bekkers

 

Gregory Bekkers 3e dan (rechts op de foto tijdens het Wereld kampioenschap Taekwon-Do in 2022) is geboren op 10 December 1991 te Tiel en is leraar Taekwon-Do bij de Taekwon-Do Academie Gelderland. In 2008 is hij begonnen met het beoefenen van Taekwon-Do in Lucan (Dublin), Ierland.

Daarvoor heeft hij al vele andere Martial Arts stijlen beoefend waaronder Karate en Aikido.
Vanaf zijn kinderjaren is Gregory al bezig met Martial Arts en heeft inmiddels meer dan 20+ jaar ervaring opgebouwd.
Nadat Gregory terug naar Nederland is verhuisd heeft hij een aantal jaar het Taekwon-Do in Tiel beoefend en rond 2012 de overstap naar de Thijssen Taekwon-Do Academie Houten. Onder leiding van Master Hennie Thijssen heeft hij in 2016 zijn 1e Dan behaald en In april 2018 heeft Gregory onder leiding van Sabums Paul van Beersum en Willem Jansen zijn 2e dan behaald en in 2021 zijn 3e dan behaald. Tevens is hij in het bezit van 2e dan Hapkido.

Daarnaast is Gregory lid van de Commissie Technische Opleidingen en is hij Internationaal Scheidsrechter B.

Hij is op veel seminars te vinden door heel europa en is ook al meerdere malen naar masterclasses van ITF president Choi Jung Hwa, Grandmaster Trevor Nicholls en Master Parm Rai geweest
Ook is Gregory vaak op het wedstrijdveld te vinden en heeft al veel titels op zijn naam staan en meerdere prijzen weten te behalen op het Europees Kampioenschappen Taekwon-do in Cork, Ierland 2019.

In het dagelijks leven is Gregory Unix-Consultant bij een Consultancy bureau gespecialiseerd op Linux en Unix (IT-sector).